Bites

Onze Bites zijn plant-based soul food. Gezond, superlekker, plantaardig, suikervrij en uitermate smaakvol bereid door onze chefs.

BOARDS

De hele stranddag de beschikking over onze boards, pak uit het rek wat je wil gebruiken (inclusief wetsuit).

Beachbeds

Onze Beachbeds staan op het strand, die zijn gereserveerd voor jou en je family/party

Bites, Boards & Beachbeds op het strand van Zandvoort!

Hèt strandpaviljoen voor een relaxte en sportieve stranddag met healthy and tasteful food.

Je komt naar ons voor een complete stranddag voor gezinnen, families of vriendengroepen met kids. Reserveer je ‘Bites, Boards en Beachbeds’ arrangement en je bent verzekerd van een goede plek op het strand, boards om je uit te leven in de branding en beachbeds om te zonnen of te chillen. Zelfs een boek lezen (mag ook in de hangmatten) kan, terwijl de kids een surfles volgen! Chill to the max!

Onze Bites zijn gezond, super smaakvol, plant based en suikervrij. Kom langs en proef het zelf. Je smaakpapillen genieten en je hebt energie voor een heerlijke stranddag met een flammkuche, borrelplank en nog meer lekkers.

Onze Boards zijn surfplanken, boady boards en sups, te gebruiken in de golven en op rustige zee. Er is dagelijks een introductie golf-surf les van onze instructeurs en we bieden op rustigere dagen ook powerkiten aan.

Onze Beachbeds staan op het strand, die zijn gereserveerd voor jou en je family/party.

Boek voor je naar het strand gaat je volledige dag en het enige dat je dan nog hoeft te doen is een drankje te bestellen, hoe chill is dat? Je kunt onze arrangementen of losse huur van Boards en Beachbeds ook in het paviljoen ter plaatse regelen.

Wil je een feestje bij ons geven? Dat kan, mail ons.

We zijn geopend van 11.00-19.00 uur.

Tot ziens in onze fonkelnieuwe Laguna Beach Family Club Zandvoort!